E-learning: távoktatási távlatok

E-learning: távoktatási távlatok

A bemelegítő kör

2014. december 11. - simplepresent

Melegítenek, próbálgatják a motorokat, gumikat, még egyszer letesztelik a műszereket, a technikát, a csapatok háttéremberei is elfoglalják a helyüket a monitorok mögött. A riporterek kedvenc közhelykliséjével élve, kezdődik a "száguldó cirkusz".  

A távoktatási /pardon: az e-learning-/ piac 2014-es magyarországi helyzete sok szempontból hasonlítható a Formula-1-es futamok rajt előtti helyzetéhez: vannak már csapatok, "istállók", nevesebb, vagy éppen az ismeretlenségből előbukkanó pilóták, folyamatban lévő, de azért már mérhető eredményekkel járó motorfejlesztések. És van üzemanyag is, legalább néhány csapatnál és legalább annyi, hogy a rajtrácson felsorakozó versenyautóknak elég legyen az első tankolásig.

E blog célja, hogy az autós szakkommentátorok kívülállásával szubjektíven, példálózva, de talán nem bántó felületességgel áttekintse az e-learning Magyar Nagydíjának szereplőit a boxoktól a pályáig, és nyomon kövesse a futamot, hozzászólásra, vitára, együttgondolkodásra késztetve mindazokat, akik megtisztelnek a figyelmükkel. Köszönöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://villanysuli.blog.hu/api/trackback/id/tr296975765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása